TL;DR: Чувствате се разстроен, че не можете да си позволите лятно бягство

...
TL;DR: Чувствате се разстроен, че не можете да си позволите лятно бягство
Коментари Харесай

Ден на паметта - разпродажба! Това задвижвано от AI приложение за пътуване за $80 може да ви помогне да спестите от полети цял живот

TL;DR:  Чувствате се разстроен, че не можете да си позволите лятно бягство от града? Развеселете се, тъй като можете да пътувате за по-малко с OneAir, основано на AI приложение за пътешестване, което се продава за $79,97 (общ. $790) до 31 май!

Нека изясним едно нещо. Ние напълно обичаме лятото в Ню Йорк, само че не безусловно горещите талази, които идват с него. Ако търсите релаксиращо бягство от града или просто желаете да отидете на плажа за уикенда, само че не сте резервирали нищо заради възходящите разноски за пътешестване, не търсете повече от OneAir!

OneAir е приложение за пътешестване единствено за членове, което се задвижва от AI, което му позволява да намира на потребителите най-хубавите предложения за полети за техните мечтани дестинации. Точно в точния момент за неофициалното начало на лятото, известно още като Ден на паметта, можете да получите пожизнен достъп до елитния проект на OneAir за $79,97 (общ. $790) до 31 май.

За да ви качи във въздуха за по-малко, OneAir употребява AI за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР